زرشک پلو با مرغ

زعفران زرشک با مرغ یکی از انواع غذاهای زرشک پلو با مرغ زائد ایرانی است که به ویژه در بین ایرانیان رواج دارد. زرشک زرشک ، مانند غذاهایی مانند کباب خرد شده ، مرغ کبابی و … غذای مهمانی محسوب می شود که برای مراسم پذیرایی زرشک پلو با مرغ در مراسم مهم مورد استفاده قرار می گیرد.

فوت و فن زرشک پلو با مرغ

 

با توجه به مقدار مواد موجود در این دستور العمل ، زرشک پلو با مرغ می توانید pilaf زرشک را با مرغ برای 4 نفر تهیه کنید. اگر می خواهید کم کم زرشک زرشک را با مرغ تهیه کنید ، کافی است مقدار مواد را چند برابر یا تقسیم کنید. زرشک پلو با مرغ برای یادگیری طرز تهیه پوره زرشک با مرغ در یک جلسه طراحی و اکتشاف شرکت کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم زرشک pilaf با مرغ
4 فنجان برنج
1 پیاز
سیر 2 میخک
اندازه گیری زرشک 1
25 گرم کره
سینه مرغ یا ران 4 قطعه
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
کافی نمک و فلفل سیاه زرشک پلو با مرغ
زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
دستور پخت

عکس زرشک پلو با مرغ

 

طرز تهیه زرشک pilaf با مرغ
ابتدا مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته یا یک قاشق روغن ریخته و آن را روی حرارت کم بگذارید تا داغ شود ، سپس قطعات مرغ را در قابلمه قرار دهید زرشک پلو با مرغ و درب آن را بگذارید و روی آن بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا قرمز شود.

بعد از 5 دقیقه درب قابلمه را برداشته و ببینید که سرخ شده است ، آنها را بچرخانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. اگر اینطور نیست ، درب آن را دوباره زرشک پلو با مرغ روی گلدان بگذارید تا طلایی و قرمز شود. پیاز را پوست بگیرید

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ و هویج

 

و ما روی یک تخته شسته و خرد می کنیم و سیرها را پوست می ریزیم و آنرا می ریزیم ، ریز خرد می کنیم و در قابلمه (می خواهیم مرغ را در آن بپزیم) کمی روغن می ریزیم و پیاز و سیر را در آن سرخ می کنیم و می گذاریم تا تغییر کنند. زرشک پلو با مرغ کمی رنگ آنها

سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و سرخ می کنیم تا رنگ آن تغییر کند و بعد نمک ، فلفل و آب لیمو را به مواد اضافه می کنیم و آنرا سرخ می کنیم زرشک پلو با مرغ و در آخر تکه های مرغ سرخ شده را درون گلدان قرار می دهیم و 2-3 لیوان آب را روی آن می ریزیم. مواد تشکیل دهنده و مرغ

درب قابلمه را بگذارید تا روی حرارت کم بپزد. زرشک پلو با مرغ حدود 2 ساعت طول می کشد تا مرغ کاملاً بپزد تا سس مرغ غلیظ شود و روغن آن اضافه شود. 10 دقیقه مانده به خاموش کردن شعله گلدان مرغ ، 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *